O'Boucher
O’Boucher

Restaurant

Suggestiemenu 25/07 - 26/07 - 29/07 - 30/07 (enkel ‘s middags tijdens de week)

Maatjes | boontjes | aardappelen

of

Américain West-Vlaams rood

|||

Rode poon | parelcouscous

of

Gekonfijte eendenbout | seizoensgroenten

|||

Ijs van perzik


Voorgerecht | hoofdgerecht | koffie: €33

Voorgerecht | hoofdgerecht | dessert | koffie: €42

Menukaart

TAPAS (A partager avec l’apéritif | Om te delen bij het aperitief)

Huîtres froides | Koude oesters

Huître Irlande M3

Holle Normandië “st vaast” N°3

Gillardeau P4

Dégustation | Dégustatie

 

4,5€/st

4,5€/st

6€/st

15€/3pc

Huîtres gratinées  (3-6-9pc) | Gegratineerde oesters (3-6-9st) 18€/3pc | 18€/3st
Calamares panko & tartare frais | Calamares panko & verse tartaar 15€
Planche O’Boucher | Plank O’Boucher 19€
Planche suggestion | Suggestie plankje 25€
Jambon Ibérico | Ibérico ham 20€
Planche mix (jambon ibérico/ wagyu salé/ simmental sèché ) |

Plankje mix (iberico ham/ gezouten wagyu/ gedroogde simmental)

20€
4 huîtres Normande, tartare de thon, carpaccio de Saint-Jacques au citron

4 Normandische oesters, tartaar van tonijn, carpaccio van Sint-Jacobsnoten met citroen.

 

25€

ENTREES | VOORGERECHTEN

Huîtres froides | Koude oesters

Huître Irlande M3

Holle Normandië “st vaast” N°3

Gillardeau P4

Dégustation | Dégustatie

 

4,5€/st

4,5€/st

6€/st

15€/3pc

Huîtres gratinées  (3-6-9pc) | Gegratineerde oesters (3-6-9st) 18€/3pc | 18€/3st
Gambas à la pancha | Gambas op de plancha 20€
Os à moelle O’Boucher avec tartare de boeuf Rubia (+-20 min) | Mergpijp O’Boucher met rundstartaar van Rubia (+-20 min) 19,5€
Baby Homard +-400g(beurre aux fines herbes) |

Baby kreeft +-400g(kruidenboter)

39€
Noix St-Jacques (mais/ mange-tout) | Sint – Jacobsnootjes (mais / sluimererwt) 21€
Foie gras poêlé (salade/ pomme) | Gebakken ganzenlever (salade/ appel) 21€
Carpaccio de Wagyu (truffe & parmesan) | Carpaccio van Wagyu (truffel & parmezaan) 21€
Risotto (tomate/ cougette) | Risotto (tomaat/ courgette) 18€

L’ETAL DU BOUCHER | MEATBAR

Filet pur ( Selon l’offre |  Afhankelijk van aanbod)

Rubia Gallega : Espagne | Spanje
Simmental : Autriche | Oostenrijk
Holstein : Pays-Bas | Nederland
Hereford : Angleterre | Engeland
Salers : France | Frankrijk

Côte à l’os ( selon l’offre | afhankelijk van aanbod)

Blonde d’Aquitaine bio: France | Frankrijk
Limousin : France | Frankrijk
Rubia Gallega: Espagne | Spanje
Salers : France | Frankrijk
Turina : Portugal |Portugal
Aubrac : France | Frankrijk
Hereford : Angleterre | Engeland
Simmental premium : Autriche | Oostenrijk
Wagyu : France | Frankrijk

PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Noix St-Jacques (mais/ mange-tout) | Sint – Jacobsnootjes (mais / sluimererwt) 36€
Tartare de boeuf Rubia (coupé au couteau) |

Handgesneden rundstartaar van Rubia

26€
Américain prépare (pikant ou normale) | Americain prépare (pikant of normaal) 25€
Homard +-700g (beurre aux fines herbes) | Kreeft +-700g (kruidenboter) 65€
Couronne d’agneau (cougette/ carottes/ choux-fleur)

Lamskroontje (cougette/ wortel/ bloemkool)

40€
Ris de veau (choux-fleur/ haricot vert/ petit pois) | Kalfszwezerik (bloemkool/ boontjes/ erwt) 39€
Risotto (tomate/ cougette) | Risotto (tomaat/ cougette) 26€

DESSERTS | NAGERECHTEN

Dame blanche  10€
Brésilienne  10€
Colonel (glace citron & vodka) | Kolonel (citroenijs & wodka)

Sergante (glace citron & lime vodka) | Sergante (citroenijs & limoen wodka)

Musollini (glace citron & limoncello) | Mussolini (citroenijs & limoncello)

 12€
Tarte aux pommes & glace vanille | Appeltaart & vanille ijs  10€
Sabayon chaud aux fraises | Warme sabayon met aarbeien  12€
Coupe fraises | Coupe aardbeien 12€
Café glacé | Ijskoffie 9€
Assiette de fromage | Kaasbordje  14€
O'Boucher
O’Boucher

Reserveer nu

Even gezellig uiteten? Reserveer hier jullie tafel om O’Boucher zelf te komen ontdekken.  

Wil je iemand een bezoek aan O’Boucher cadeau doen? Koop hier een cadeaubon en laat mensen genieten van ons concept.

B&B room
B&Broom

Rustgevend verblijf

Kom vanaf juli 2020 tot rust in onze B&B.