
Restaurant
Verlof van 11 september t.e.m 29 september s’middags. Vrijdagavond 29 september terug open. Tot dan….Team O’Boucher
Grtjs
voorgerecht | hoofdgerecht | koffie : 29€
voorgerecht | hoofdgerecht | dessert | koffie : 36€
Menukaart
TAPAS (A partager avec l’apéritif | Om te delen bij het aperitief)
Assortiment d’huitres froides (3-6-9pc) | Assortiment koude oesters (3-6-9st) | 16€/3pc | 16€/3st |
Huîtres gratinées (3-6-9pc) | Gegratineerde oesters (3-6-9st) | 16,5€/3pc | 16,5€/3st |
Calamares panko & tartare frais | Calamares panko & verse tartaar | 15€ |
Planche O’Boucher (2 pers.) | Plankje O’Boucher (2 pers.) | 16€ |
Planche suggestion (2pers.) | Suggestie plankje (2pers.) | 16€ |
Jambon Ibérico | Ibérico ham | 20€ |
Planche mix (jambon ibérico/ wagyu salé/ simmental sèché ) |
Plankje mix (iberico ham/ gezouten wagyu/ gedroogde simmental) |
20€ |
ENTREES | VOORGERECHTEN
Assortiment d’huîtres froides (3-6-9pc) | Assortiment koude oesters (3-6-9st) | 16€/3pc | 16€/3st |
Huîtres gratinées (3-6-9pc) | Gegratineerde oesters (3-6-9st) | 16,5€/3pc | 16,5€/3st |
Gambas à l’ail | Gambas met look | 19€ |
Os à moelle O’Boucher avec tartare de boeuf Rubia (+-20 min) | Mergpijp O’Boucher met rundstartaar van Rubia (+-20 min) | 19,5€ |
½ Homard (beurre aux fines herbes) | ½ kreeft (kruidenboter) | 29€ |
Ris d’agneau (péche/airelles) | Lamszwezerik (perzik/veenbessen) | 19€ |
Tomates buratta (quinoa) | Tomaat buratta (quinoa)
Supl.jambon séche | supl.gedroogde ham |
16€
3€ |
Carpaccio de Wagyu (truffe & parmesan) | Carpaccio van Wagyu (truffel & parmezaan) | 19,5€ |
L’ETAL DU BOUCHER | MEATBAR
Filet pur ( Selon l’offre | Afhankelijk van aanbod)
Rubia Gallega : Espagne | Spanje |
Simmental : Autriche | Oostenrijk |
Holstein : Pays-Bas | Nederland |
Hereford : Angleterre | Engeland |
Salers : France | Frankrijk |
Côte à l’os ( selon l’offre | afhankelijk van aanbod)
Blonde d’Aquitaine bio: France | Frankrijk |
Limousin : France | Frankrijk |
Rubia Gallega: Espagne | Spanje |
Salers : France | Frankrijk |
Turina : Portugal |Portugal |
Aubrac : France | Frankrijk |
Hereford : Angleterre | Engeland |
Simmental premium : Autriche | Oostenrijk |
Wagyu : France | Frankrijk |
PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
Filet de barue (prei/ witte wijn saus) |
Grietfilet (poireaux/ sauce vin blanc) |
39€ |
Tartare de boeuf Rubia (coupé au couteau) | Handgesneden rundstartaar van Rubia | 26€ |
Homard +-700g (beurre aux fines herbes) | Kreeft +-700g (kruidenboter) | 59€ |
Noix d’agneau (airelles/ butternut/ eringy |
Lamsnootje (veenbessen/ flespompoen/ eringy) |
39€ |
Ris de veau (carottes/ eringy/ courgettes) | Kalfszwezerik (wortel/ eringy/ courgette) | 39€ |
Ris d’agneau (carottes/ eringy/ courgettes) | Lamszwezerik (wortel/ eringy/ courgette) | 37€ |
Salade O’Boucher (tomates/ buratta/ quinoa/ péche)
Supl. jambon séche | Supl. gedroogde ham |
26€
6€ |
DESSERTS | NAGERECHTEN
Dame blanche | 10€ |
Brésilienne | 10€ |
Colonel (glace citron & vodka) | Kolonel (citroenijs & wodka)
Sergante (glace citron & lime vodka) | Sergante (citroenijs & limoen wodka) Musollini (glace citron & limoncello) | Mussolini (citroenijs & limoncello) |
12€ |
Tarte aux pommes & glace vanille | Appeltaart & vanille ijs | 10€ |
Sabayon chaud avec fraises | Warme sabayon met aardbeien | 12€ |
Coupe fraises | coupe aardbeien | 12€ |
Assiette de fromage | Kaasbordje | 14€ |