
Restaurant
Bij O’Boucher kunnen jullie zowel genieten van een kwaliteitsvol stuk vlees als van een lekkere kreeft. Kom je voor de lunch? Of eet je toch liever à la carte? Je bent van harte welkom.
À la carte
Eet je liever à la carte? Dan vind je hier zeker datgene waar je zin in hebt! Daarnaast kan je iedere week ook genieten van nieuwe suggesties, aangepast aan het seizoen en de inspiratie van de chef.
Menu
TAPAS (à PARTAGER)
Assortiment d’huitres (3-6-9pc) | Assortiment oesters (3-6-9st) | 9€ – 17€ – 24€ |
Huîtres gratinées (3-6-9pc) | Gegratineerde oesters (3-6-9st) | 9€ – 17€ – 24€ |
Escargots de Bourgogne (6pc) | Wijngaardslakken Bourguignonne (6st) | 6€ |
Salami Black Angus |
Black Angus salami |
11€ |
Jambon Ibérico “Cebo de Campo”(28m) | Ibérico ham “Cebo de Campo”(28m) | 19€ |
Wagyu seché | Gedroogde wagyu | 19€ |
ENTREES | VOORGERECHTEN
Assortiment d’huîtres froides (3-6-9pc) | Assortiment koude oesters (3-6-9st) | 9€ – 17€ – 24€ |
Assortiment d’huîtres gratinées (3-6-9pc) | Assortiment gegratineerde oesters (3-6-9st) | 9€ – 17€ – 24€ |
Gambas à l’ail (6pc) | Gamba’s met look (6st) | 15€ |
Saumon fumé au bois de chêne | Op eikenhout gerookte zalm | 14€ |
Pattes de crab royal | King krabpoten | 19€ |
Os à moelle au four | Mergpijpjes in de oven | 14€ |
½ Homard (beurre aux fines herbes) | ½ kreeft (kruidenboter) | 24€ |
Bisque d’homard | Kreeftensoep | 14€ |
Foie gras poêlé & brioche | Gebakken ganzenlever & brioche | 19€ |
Ris de veau croustillant avec sauce au cognac | krokant gebakken kalfszwezerik met cognacsaus | 22,50€ |
Carpaccio de Wagyu (truffe d’hiver & parmesan) | Carpaccio van Wagyu (wintertruffel & parmezaan) | 19€ |
L’ETAL DU BOUCHER | MEATBAR
‘Lady’ steak boeuf | rund (200gr.) | 26€ |
Entrecôte de boeuf | Runderentrecôte | 24€ |
Côte à l’os de cheval | paarden côte à l’os ± 600gr (1 pers) | 28€ |
Filet de cheval | paardenfilet | 28€ |
NOTRE VIANDE | ONS VLEES
Bio côte à l’os: Bas-Warneton | Neerwaasten | €34/p.p |
Piëmonte: région italienne Piémont | italiaans gewest Piëmonte | €32/p.p |
Rubia Gallega: le nord-ouest de l’Espagne | noordwesten van Spanje | €39/p.p |
Salers: Massif Central | Centraal Massief | €34/p.p |
Aberdeen Angus: le nord-est de l’Écosse | noord-oosten van Schotland | €36/p.p |
Aubrac: sud du Massif Central | zuiden van het Centraal Massief | €36/p.p |
Normande: Normandie | Normandië | € 34/p.p |
Hereford: l’ouest de l’Angleterre | westen van Engeland | €34/p.p |
Blonde d’Aquitaine: sud-ouest de la France | zuidwesten van Frankrijk | €34/p.p |
Montbéliard: l’est de la France | Oost-Franrkijk | €34/p.p |
Wagyu France: France | Franrkijk | €69/p.p |
PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
Homard ( beurre aux fines herbes) | Kreeft (kruidenboter) | 44€ |
Filet de plie (poireau / puree) | Pladijs filet (prei / puree) | 26€ |
Filet de bar (navarin de lègumes) | Zeebaars (groenten navarin) | 23€ |
Couronne d’agneau (noix) | Lamskroontje (noten) | 31€ |
Tartare de boeuf (coupé au couteau)| Handgesneden rundstartaar | 22€ |
Risotto (chicorée rouge / pignons de pin) | Risotto (rood witloof / pijnboompitten) | 21€ |
DESSERTS | NAGERECHTEN
Dame blanche | 9€ |
Brésilienne | 9€ |
Coupe zero ( glace vanille / orange) | Coupe zero (vanilleijs / sinaasappel)
sans sucre | suikervrij |
12€ |
Colonel (glace citron & vodka) | Kolonel (citroenijs & wodka)
Sergante (glace citron & lime vodka) | Sergante (citroenijs & limoen wodka) |
10€ |
Tarte aux pommes & glace vanille |Appeltaart & vanille ijs | 9€ |
Mousse aux chocolat | Chocolademousse | 9€ |
Tiramisu 0-Boucher :au choix | keuze uit
avec noix | met noten à l’orange | met sinaasappel |
9€ |