Interieur

Restaurant

Bij O’Boucher kunnen jullie zowel genieten van een kwaliteitsvol stuk vlees als van een lekkere kreeft. Kom je voor de lunch? Of eet je toch liever à la carte? Je bent van harte welkom.

Lunch

‘s Middags stellen we jullie graag een lunch voor met zorgvuldig gekozen ingrediënten en aroma’s, aangepast aan de vier seizoenen 

Kies hier de formule die je het beste uitkomt:  

  • Presto: soep – hoofdgerecht – koffie 
  • Lento: voorgerecht – hoofdgerecht – koffie 
  • Far niente: voorgerecht – hoofdgerecht – dessert – koffie 

À la carte

Eet je liever à la carte? Dan vind je hier zeker datgene waar je zin in hebt! Daarnaast kan je iedere week ook genieten van nieuwe suggesties, aangepast aan het seizoen en de inspiratie van de chef.  

Menu

TAPAS (à PARTAGER)

Assortiment d’huitres (3-6-9pc) | Assortiment oesters (3-6-9st)
Jambon cuit “Italien” | Gekookte ham “Italiaanse kruiden”
Tête pressée “Maison” | Preskop van het huis
Croquette ‘Riz de veau’ | Kroket ‘Kalfszwerik’
Jambon ‘Ibérico’ | Gedroogde ham ‘Ibérico’
Coppa | Gedroogd nekvlees

 

ENTREES | VOORGERECHTEN

Assortiment d’huîtres froides (3-6-9pc) | Assortiment koude oesters (3-6-9st)
Assortiment d’huîtres gratinées  (3-6-9pc) | Assortiment gegratineerde oesters (3-6-9st)
Steak tartare (coupé au couteau) | Handgesneden rundstartaar
Saumon fumé au bois de chêne | Op eikenhout gerookte zalm
Os à moelle au four | Mergpijpjes in de oven
½ Homard (vanille / grannysmith / endive) | ½ kreeft (vanille / grannysmith / witloof)
Bisque de homard | Kreeftensoep
Riz de veau (pomme caramélisée / Porto) | Kalfszwezerik (gekarameliseerde appel / Porto)
Risotto: champignons & pourpier | Risotto: paddenstoelen & postelein

 

L’ETAL DU BOUCHER | MEATBAR

Côte à l’os piemontaise | Côte à l’os Piemonté ± 1,2kg (2 pers.)
‘Lady’ steak boeuf | Rund (200gr.)
Tournedos de boeuf | Rundstournedos
Entrecôte de boeuf | Runderentrecôte
Côte à l’os de cheval | Paarden côte à l’os ± 600gr (1 pers)
Filet de cheval | Paardenfilet

 

PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Homard (vanille/ Granny Smith / endive) | Kreeft (vanille / Granny Smith / witloof)
Thon mi-cuit (sésame / dashi) | Tonijn mi-cuit (sesam / dashi)
Filet de bar (fenouil / citron / tomate) | Zeebaars (venkel / citroen / tomaat)
Couronne d’agneau (harissa / pistache) | Lamskroontje (harissa / pistachenoten)
Tartare de boeuf (coupé au couteau)| Handgesneden rundstartaar
Pâtes végétariennes fraîches | Verse vegetarische pasta

 

DESSERTS | NAGERECHTEN

Dame blanche
Coupe Brésilienne
Tiramisu 0-Boucher
Tarte aux pommes & glace vanille | Appeltaart & vanille ijs
Sélection de fromage & salade | Kaasselectie & slaatje
Suggestion | Suggestie
O Boucher Interieur 03

Reserveer nu

Even gezellig uiteten? Reserveer hier jullie tafel om O’Boucher zelf te komen ontdekken.  

Wil je iemand een bezoek aan O’Boucher cadeau doen? Koop hier een cadeaubon en laat mensen genieten van ons concept.

O Boucher Bnb

Rustgevend verblijf

Kom vanaf mei 2020 tot rust in onze B&B.