O'Boucher
O’Boucher

Restaurant

Suggestiemenu 23/03 - 24/03 - 27/03 - 28/03 (enkel verkrijgbaar 's middags tijdens de week)

Visreepjes | verse tartaar

of

Ravioli met ricotta | spek

|||

Sliptongetjes | salade

of

Black angus burger | ui | tomaat

|||

Chocolademousse


voorgerecht | hoofdgerecht | koffie : 29€

voorgerecht | hoofdgerecht | dessert | koffie : 36€

Menukaart

TAPAS (A partager avec l’apéritif | Om te delen bij het aperitief)

Assortiment d’huitres froides (3-6-9pc) | Assortiment koude oesters (3-6-9st) 16€/3pc | 16€/3st
 Huîtres gratinées  (3-6-9pc) | Gegratineerde oesters (3-6-9st) 16,5€/3pc | 16,5€/3st
Calamares panko & tartare frais | Calamares panko & verse tartaar 15€
Planche O’Boucher (2 pers.) | Plankje O’Boucher (2 pers.) 16€
Jambon Ibérico | Ibérico ham 19€
Wagyu seché | Gedroogde wagyu 19€
Simmental sèché | Gedroogde simmental 19€
Planche mix (jambon ibérico/ wagyu sèché/ simmental sèché )

Plankje mix (iberico ham/ gedroogde wagyu/ gedroogde simmental)

19€
Gamba’s BBQ style 5pc | Gamba’s BBQ style 5st 19€

ENTREES | VOORGERECHTEN

Assortiment d’huîtres froides (3-6-9pc) | Assortiment koude oesters (3-6-9st) 16€/3pc | 16€/3st
 Huîtres gratinées  (3-6-9pc) | Gegratineerde oesters (3-6-9st) 16,5€/3pc | 16,5€/3st
Noix de Saint- Jacques cuit (lard/ endive) | Gebakken St-Jacobsnootjes (buikspek/ witloof) 18€
Gambas à l’ail | Gambas met look 19€
Os à moelle O’Boucher avec tartare de boeuf Rubia (+-20 min) | Mergpijp O’Boucher met rundstartaar van Rubia (+-20 min) 19,5€
½ Homard (beurre aux fines herbes) | ½ kreeft (kruidenboter) 27€
Foie gras poêlé (pomme/ brioche/ confit de figue)

Gebakken ganzenlever (appel/ brioche/ vijgenconfit)

19€
Ris de veau croustillants (petit pois/ oignon/ lard) |

Krokant gebakken kalfszwezerik (erwt/ ui/ spek)

24€
Carpaccio de Wagyu (truffe & parmesan) | Carpaccio van Wagyu (truffel & parmezaan) 19,5€

L’ETAL DU BOUCHER | MEATBAR

Filet pur ( Selon l’offre |  Afhankelijk van aanbod)

Rubia Gallega : Espagne | Spanje
Simmental : Autriche | Oostenrijk
Holstein : Pays-Bas | Nederland
Hereford : Angleterre | Engeland
Salers : France | Frankrijk

Côte à l’os ( selon l’offre | afhankelijk van aanbod)

Blonde d’Aquitaine bio: France | Frankrijk
Limousin : France | Frankrijk
Rubia Gallega: Espagne | Spanje
Salers : France | Frankrijk
Turina : Portugal |Portugal
Aubrac : France | Frankrijk
Hereford : Angleterre | Engeland
Simmental premium : Autriche | Oostenrijk
Wagyu : France | Frankrijk

PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Bar sauvage (cougette/ tomate/ mousseline) |

Wilde zeebaars  (courgette/ tomaat/ mousseline)

37€
Tartare de boeuf Rubia (coupé au couteau) | Handgesneden rundstartaar van Rubia 26€
Homard (beurre aux fines herbes) | Kreeft (kruidenboter) 55€
Couronne d’agneau (croûte au noix/ haricot vert/ courgette/ tomate)

Lamskroontje (notenkorst/ boontjes/ courgette/ tomaat)

36€
Ris de veau (petit pois/ oignon/ lard) Kalfszwezerik (erwt/ ui/ spek) 38€
Risotto (poireau/ tomate) | Risotto (prei/ tomaat) 22€

DESSERTS | NAGERECHTEN

Dame blanche  10€
Brésilienne  10€
Colonel (glace citron & vodka) | Kolonel (citroenijs & wodka)

Sergante (glace citron & lime vodka) | Sergante (citroenijs & limoen wodka)

12€
Tarte aux pommes & glace vanille | Appeltaart & vanille ijs  10€
Sabayon chaud avec calvados et pomme | Warme sabayon met calvados en appel  12€
Crème brûlée  9€
Assiette de fromage | Kaasbordje 14€
O'Boucher
O’Boucher

Reserveer nu

Even gezellig uiteten? Reserveer hier jullie tafel om O’Boucher zelf te komen ontdekken.  

Wil je iemand een bezoek aan O’Boucher cadeau doen? Koop hier een cadeaubon en laat mensen genieten van ons concept.

B&B room
B&Broom

Rustgevend verblijf

Kom vanaf juli 2020 tot rust in onze B&B.