Interieur

Restaurant

Bij O’Boucher kunnen jullie zowel genieten van een kwaliteitsvol stuk vlees als van een lekkere kreeft. Kom je voor de lunch? Of eet je toch liever à la carte? Je bent van harte welkom.

Lunch

‘s Middags stellen we jullie graag een lunch voor met zorgvuldig gekozen ingrediënten en aroma’s, aangepast aan de vier seizoenen 

Kies hier de formule die je het beste uitkomt:  

  • Presto: soep – hoofdgerecht – koffie                                                    17€
  • Lento: voorgerecht – hoofdgerecht – koffie                                        24€
  • Far niente: voorgerecht – hoofdgerecht – dessert – koffie                31€

Lunch week

MAANDAG

Tomatensoep
Tongrolletjes met witte wijnsaus
Varkenshaasje met boursin
Aardbeienijs

DINSDAG

Bloemkoolsoep
Gelakt buikspek
Vol au vent
Panna cotta van mango

DONDERDAG

Preisoep
Tomaat gevuld met krab
Gebakken hammetje
Zwarte woudtaart

VRIJDAG

Champignonsoep
Slaatje met geitenkaas en Ibericoham
Roodbaars met broccoli en Hollandaisesaus
Crème brulée

À la carte

Eet je liever à la carte? Dan vind je hier zeker datgene waar je zin in hebt! Daarnaast kan je iedere week ook genieten van nieuwe suggesties, aangepast aan het seizoen en de inspiratie van de chef.  

Menu

TAPAS (à PARTAGER)

Assortiment d’huitres (3-6-9pc) | Assortiment oesters (3-6-9st) 9€ – 17€ – 24€
Jambon cuit “Le Rostello” | Gekookte Italiaanse kruidenham 8€
Tête pressée “Maison” | Preskop van het huis 7€
Suggestion de croquettes| Suggestie van Kroketten 8€
Jambon Ibérico “Cebo de Campo”(28m) | Ibérico ham “Cebo de Campo”(28m) 19€
Les préférés du chef | Aanbevolen van de chef 14€

 

ENTREES | VOORGERECHTEN

Assortiment d’huîtres froides (3-6-9pc) | Assortiment koude oesters (3-6-9st) 9€ – 17€ – 24€
Assortiment d’huîtres gratinées  (3-6-9pc) | Assortiment gegratineerde oesters (3-6-9st) 9€ – 17€ – 24€
Steak tartare (coupé au couteau) | Handgesneden rundstartaar 14€
Saumon fumé au bois de chêne | Op eikenhout gerookte zalm 14€
Os à moelle au four | Mergpijpjes in de oven 14€
½ Homard (vanille / grannysmith / endive) | ½ kreeft (vanille / grannysmith / witloof) 24€
Bisque de homard | Kreeftensoep 14€
Ris de veau (pomme caramélisée / Porto) | Kalfszwezerik (gekarameliseerde appel / Porto) 22,50€
Risotto: champignons & pourpier | Risotto: paddenstoelen & postelein 16€

 

L’ETAL DU BOUCHER | MEATBAR

Côte à l’os piemontaise | Côte à l’os Piemonté ± 1,2kg (2 pers.) 32€/pp
‘Lady’ steak boeuf | Rund (200gr.) 26€
Tournedos de boeuf | Rundstournedos 23€
Entrecôte de boeuf | Runderentrecôte 24€
Côte à l’os de cheval | Paarden côte à l’os ± 600gr (1 pers) 28€
Filet de cheval | Paardenfilet 28€

 

PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Homard (vanille/ Granny Smith / endive) | Kreeft (vanille / Granny Smith / witloof) 44€
Thon mi-cuit (sésame / dashi) | Tonijn mi-cuit (sesam / dashi) 24,50€
Filet de bar (fenouil / citron / tomate) | Zeebaars (venkel / citroen / tomaat) 23€
Couronne d’agneau (harissa / pistache) | Lamskroontje (harissa / pistachenoten) 31€
Tartare de boeuf (coupé au couteau)| Handgesneden rundstartaar 22€
Pâtes végétariennes fraîches | Verse vegetarische pasta 21€

 

DESSERTS | NAGERECHTEN

Dame blanche 8€
Coupe Brésilienne 8€
Tiramisu “O-Boucher” 8€
Tarte aux pommes & glace vanille | Appeltaart & vanille ijs 8€
Sélection de fromage “Maison Van Tricht” | Kaasselectie “Huis Van Tricht” 14€
Suggestion | Suggestie

Menu voor de eindejaarsfeesten

We bieden ook verschillende menu’s aan voor de feestdagen. Op Kerstavond, Kerstdag, Nieuwjaarsavond en Nieuwjaarsdag. Reserveren kan via deze website of door te bellen.

O Boucher Interieur 03

Reserveer nu

Even gezellig uiteten? Reserveer hier jullie tafel om O’Boucher zelf te komen ontdekken.  

Wil je iemand een bezoek aan O’Boucher cadeau doen? Koop hier een cadeaubon en laat mensen genieten van ons concept.

O Boucher Bnb

Rustgevend verblijf

Kom vanaf mei 2020 tot rust in onze B&B.