Restaurant
Suggestiemenu 10/05 - 13/05 - 14/05 (enkel ‘s middags tijdens de week)
Tomaat buratta
of
Visreepjes | verse taraar
|||
Heilbothaasje | chineese kool | sluimererwten | puntpaprika
of
Americain | salade
|||
Soezen | aarbeien
Voorgerecht | hoofdgerecht | koffie: €31
Voorgerecht | hoofdgerecht | dessert | koffie: €39
Menukaart
TAPAS (A partager avec l’apéritif | Om te delen bij het aperitief)
Huîtres froides | Koude oesters
Fines Claires “Oléronaise” M3 Holle Normandië “st vaast” N°3 Gillardeau P4 Dégustation | Dégustatie |
4,5€/st 4,5€/st 6€/st 15€/3pc |
Huîtres gratinées (3-6-9pc) | Gegratineerde oesters (3-6-9st) | 18€/3pc | 18€/3st |
Calamares panko & tartare frais | Calamares panko & verse tartaar | 15€ |
Planche O’Boucher (2 pers.) | Plankje O’Boucher (2 pers.) | 16€ |
Jambon Ibérico | Ibérico ham | 20€ |
Planche mix (jambon ibérico/ wagyu salé/ simmental sèché ) |
Plankje mix (iberico ham/ gezouten wagyu/ gedroogde simmental) |
20€ |
ENTREES | VOORGERECHTEN
Huîtres froides | Koude oesters
Fines Claires “Oléronaise” M3 Holle Normandië “st vaast” N°3 Gillardeau P4 Dégustation | Dégustatie |
4,5€/st 4,5€/st 6€/st 15€/3pc |
Huîtres gratinées (3-6-9pc) | Gegratineerde oesters (3-6-9st) | 18€/3pc | 18€/3st |
Gambas à l’ail | Gambas met look | 20€ |
Os à moelle O’Boucher avec tartare de boeuf Rubia (+-20 min) | Mergpijp O’Boucher met rundstartaar van Rubia (+-20 min) | 19,5€ |
Baby Homard +-400g(beurre aux fines herbes) |
Baby kreeft +-400g(kruidenboter) |
39€ |
Ris de veau (asperges/ sauce mousseline) | Kalfszwezerik (asperges/ mousselinesaus) | 23€ |
Foie gras poêlé (pain perdu/ pomme) | Gebakken ganzenlever (verloren brood/ appel) | 21€ |
Carpaccio de Wagyu (truffe & parmesan) | Carpaccio van Wagyu (truffel & parmezaan) | 21€ |
Risotto (asperges blanc et vert) | Risotto (witte en groene asperges) | 18€ |
L’ETAL DU BOUCHER | MEATBAR
Filet pur ( Selon l’offre | Afhankelijk van aanbod)
Rubia Gallega : Espagne | Spanje |
Simmental : Autriche | Oostenrijk |
Holstein : Pays-Bas | Nederland |
Hereford : Angleterre | Engeland |
Salers : France | Frankrijk |
Côte à l’os ( selon l’offre | afhankelijk van aanbod)
Blonde d’Aquitaine bio: France | Frankrijk |
Limousin : France | Frankrijk |
Rubia Gallega: Espagne | Spanje |
Salers : France | Frankrijk |
Turina : Portugal |Portugal |
Aubrac : France | Frankrijk |
Hereford : Angleterre | Engeland |
Simmental premium : Autriche | Oostenrijk |
Wagyu : France | Frankrijk |
PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
Cabillaud (Herbes italien/ tomates ) | Kabeljauw (Italiaanse kruiden/ tomaat) | 36€ |
Tartare de boeuf Rubia (coupé au couteau) |
Handgesneden rundstartaar van Rubia |
26€ |
Homard +-700g (beurre aux fines herbes) | Kreeft +-700g (kruidenboter) | 65€ |
Couronne d’agneau (asperges vert/ carottes/ pleurottes) |
Lamskroontje (groene asperges/ wortel/ oesterzwammen) |
40€ |
Ris de veau (céleri rave/ courgette/ endive) | Kalfszwezerik (knolselder/ courgette/ witloof) | 39€ |
Risotto (asperges blanc et vert) | Risotto (witte en groene asperges) | 26€ |
DESSERTS | NAGERECHTEN
Dame blanche | 10€ |
Brésilienne | 10€ |
Colonel (glace citron & vodka) | Kolonel (citroenijs & wodka)
Sergante (glace citron & lime vodka) | Sergante (citroenijs & limoen wodka) Musollini (glace citron & limoncello) | Mussolini (citroenijs & limoncello) |
12€ |
Tarte aux pommes & glace vanille | Appeltaart & vanille ijs | 10€ |
Sabayon chaud avec glace vanille | Warme sabayon met vanilleijs | 12€ |
Assiette de fromage | Kaasbordje | 14€ |