
Restaurant
Suggestiemenu 23/03 - 24/03 - 27/03 - 28/03 (enkel verkrijgbaar 's middags tijdens de week)
Visreepjes | verse tartaar
of
Ravioli met ricotta | spek
|||
Sliptongetjes | salade
of
Black angus burger | ui | tomaat
|||
Chocolademousse
voorgerecht | hoofdgerecht | koffie : 29€
voorgerecht | hoofdgerecht | dessert | koffie : 36€
Menukaart
TAPAS (A partager avec l’apéritif | Om te delen bij het aperitief)
Assortiment d’huitres froides (3-6-9pc) | Assortiment koude oesters (3-6-9st) | 16€/3pc | 16€/3st |
Huîtres gratinées (3-6-9pc) | Gegratineerde oesters (3-6-9st) | 16,5€/3pc | 16,5€/3st |
Calamares panko & tartare frais | Calamares panko & verse tartaar | 15€ |
Planche O’Boucher (2 pers.) | Plankje O’Boucher (2 pers.) | 16€ |
Jambon Ibérico | Ibérico ham | 19€ |
Wagyu seché | Gedroogde wagyu | 19€ |
Simmental sèché | Gedroogde simmental | 19€ |
Planche mix (jambon ibérico/ wagyu sèché/ simmental sèché ) |
Plankje mix (iberico ham/ gedroogde wagyu/ gedroogde simmental) |
19€ |
Gamba’s BBQ style 5pc | Gamba’s BBQ style 5st | 19€ |
ENTREES | VOORGERECHTEN
Assortiment d’huîtres froides (3-6-9pc) | Assortiment koude oesters (3-6-9st) | 16€/3pc | 16€/3st |
Huîtres gratinées (3-6-9pc) | Gegratineerde oesters (3-6-9st) | 16,5€/3pc | 16,5€/3st |
Noix de Saint- Jacques cuit (lard/ endive) | Gebakken St-Jacobsnootjes (buikspek/ witloof) | 18€ |
Gambas à l’ail | Gambas met look | 19€ |
Os à moelle O’Boucher avec tartare de boeuf Rubia (+-20 min) | Mergpijp O’Boucher met rundstartaar van Rubia (+-20 min) | 19,5€ |
½ Homard (beurre aux fines herbes) | ½ kreeft (kruidenboter) | 27€ |
Foie gras poêlé (pomme/ brioche/ confit de figue) |
Gebakken ganzenlever (appel/ brioche/ vijgenconfit) |
19€ |
Ris de veau croustillants (petit pois/ oignon/ lard) |
Krokant gebakken kalfszwezerik (erwt/ ui/ spek) |
24€ |
Carpaccio de Wagyu (truffe & parmesan) | Carpaccio van Wagyu (truffel & parmezaan) | 19,5€ |
L’ETAL DU BOUCHER | MEATBAR
Filet pur ( Selon l’offre | Afhankelijk van aanbod)
Rubia Gallega : Espagne | Spanje |
Simmental : Autriche | Oostenrijk |
Holstein : Pays-Bas | Nederland |
Hereford : Angleterre | Engeland |
Salers : France | Frankrijk |
Côte à l’os ( selon l’offre | afhankelijk van aanbod)
Blonde d’Aquitaine bio: France | Frankrijk |
Limousin : France | Frankrijk |
Rubia Gallega: Espagne | Spanje |
Salers : France | Frankrijk |
Turina : Portugal |Portugal |
Aubrac : France | Frankrijk |
Hereford : Angleterre | Engeland |
Simmental premium : Autriche | Oostenrijk |
Wagyu : France | Frankrijk |
PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
Bar sauvage (cougette/ tomate/ mousseline) |
Wilde zeebaars (courgette/ tomaat/ mousseline) |
37€ |
Tartare de boeuf Rubia (coupé au couteau) | Handgesneden rundstartaar van Rubia | 26€ |
Homard (beurre aux fines herbes) | Kreeft (kruidenboter) | 55€ |
Couronne d’agneau (croûte au noix/ haricot vert/ courgette/ tomate) |
Lamskroontje (notenkorst/ boontjes/ courgette/ tomaat) |
36€ |
Ris de veau (petit pois/ oignon/ lard) | Kalfszwezerik (erwt/ ui/ spek) | 38€ |
Risotto (poireau/ tomate) | Risotto (prei/ tomaat) | 22€ |
DESSERTS | NAGERECHTEN
Dame blanche | 10€ |
Brésilienne | 10€ |
Colonel (glace citron & vodka) | Kolonel (citroenijs & wodka)
Sergante (glace citron & lime vodka) | Sergante (citroenijs & limoen wodka) |
12€ |
Tarte aux pommes & glace vanille | Appeltaart & vanille ijs | 10€ |
Sabayon chaud avec calvados et pomme | Warme sabayon met calvados en appel | 12€ |
Crème brûlée | 9€ |
Assiette de fromage | Kaasbordje | 14€ |