Interieur
InterieurDEF

Restaurant

Bij O’Boucher kunnen jullie zowel genieten van een kwaliteitsvol stuk vlees als van een lekkere kreeft. Kom je voor de lunch? Of eet je toch liever à la carte? Je bent van harte welkom.

O'BOUCHER GESLOTEN TOT EN MET 3 MEI

Naar aanleiding van de maatregelen van de Belgische overheid zijn we genoodzaakt aan te kondigen dat O’Boucher gesloten is van zaterdag 14/03/2020 tot en met 03/05/2020. Alle reserveringen worden geannuleerd, u kunt een nieuwe reservering maken op onze website. Zorg voor jezelf en je naasten. Team O’Boucher

Lunch

‘s Middags stellen we jullie graag een lunch voor met zorgvuldig gekozen ingrediënten en aroma’s, aangepast aan de vier seizoenen 

Kies hier de formule die je het beste uitkomt:  

Soep – hoofdgerecht – koffie  17€
Voorgerecht – hoofdgerecht – koffie  24€
Voorgerecht – hoofdgerecht – dessert – koffie  31€
Soep – voorgerecht – hoofdgerecht – dessert – koffie     34€

 

Lunch week

Maandag – Vrijdag

 

À la carte

Eet je liever à la carte? Dan vind je hier zeker datgene waar je zin in hebt! Daarnaast kan je iedere week ook genieten van nieuwe suggesties, aangepast aan het seizoen en de inspiratie van de chef.  

Menu

TAPAS (à PARTAGER)

Assortiment d’huitres (3-6-9pc) | Assortiment oesters (3-6-9st) 9€ – 17€ – 24€
Jambon cuit “Le Rostello” | Gekookte Italiaanse kruidenham 8€
Boudin blanc cuit | Gebakken witte pens 7€
Suggestion de croquettes | Suggestie van Kroketten 8€
Jambon Ibérico “Cebo de Campo”(28m) | Ibérico ham “Cebo de Campo”(28m) 19€
Les préférés du chef | Aanbevolen van de chef 14€

 

ENTREES | VOORGERECHTEN

Assortiment d’huîtres froides (3-6-9pc) | Assortiment koude oesters (3-6-9st) 9€ – 17€ – 24€
Assortiment d’huîtres gratinées  (3-6-9pc) | Assortiment gegratineerde oesters (3-6-9st) 9€ – 17€ – 24€
Steak tartare (coupé au couteau) | Handgesneden rundstartaar 14€
Saumon fumé au bois de chêne | Op eikenhout gerookte zalm 14€
Os à moelle au four | Mergpijpjes in de oven 14€
1⁄2 Homard ( moutarde & fruits de la passion) | 1⁄2 kreeft (mosterd & passievrucht) 24€
Bisque de homard | Kreeftensoep 14€
Ris de veau (pomme caramélisée / Porto) | Kalfszwezerik (gekarameliseerde appel / Porto) 22,50€
Risotto: champignons & pourpier | Risotto: paddenstoelen & postelein 16€
Carpaccio de Wagyu (truffe & parmesan) | Carpaccio van Wagyu (truffel & parmezaan) 18€

 

L’ETAL DU BOUCHER | MEATBAR

‘Lady’ steak boeuf | Rund (200gr.) 26€
Tournedos de boeuf | Rundstournedos 23€
Entrecôte de boeuf | Runderentrecôte 24€
Côte à l’os de cheval | Paarden côte à l’os ± 600gr (1 pers) 28€
Filet de cheval | Paardenfilet 28€

 

PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Homard ( moutarde & fruits de la passion) | Kreeft (mosterd & passievrucht) 44€
Thon mi-cuit (sésame / dashi) | Tonijn mi-cuit (sesam / dashi) 24,50€
Filet de bar (fenouil / citron / tomate) | Zeebaars (venkel / citroen / tomaat) 23€
Couronne d’agneau (harissa / pistache) | Lamskroontje (harissa / pistachenoten) 31€
Tartare de boeuf (coupé au couteau)| Handgesneden rundstartaar 22€
Pâtes végétariennes fraîches | Verse vegetarische pasta 21€

NOTRE VIANDE  |  ONS VLEES

Bio côte à l’os: Bas-Warneton | Neerwaasten €34/p.p
Piëmonte: région italienne Piémont | italiaans gewest Piëmonte €32/p.p
Rubia Gallega: le nord-ouest de l’Espagne | noordwesten van Spanje €39/p.p
Salers: Massif Central | Centraal Massief €34/p.p
Aberdeen Angus: le nord-est de l’Écosse | noord-oosten van Schotland €36/p.p
Aubrac: sud du Massif Central | zuiden van het Centraal Massief €36/p.p
Normande: Normandie | Normandië €34/p.p
Hereford: l’ouest de l’Angleterre | westen van Engeland €34/p.p
Blonde d’Aquitaine: sud-ouest de la France | zuidwesten van Frankrijk €34/p.p
Montballiard: l’est de la France | Oost-Franrkijk €34/p.p
Wagyu France: France | Franrkijk €69/p.p

 

DESSERTS | NAGERECHTEN

Dame blanche 8€
Brésilienne 8€
Tiramisu “O-Boucher” :au choix | keuze uit

avec noix | met noten

aux figues | met vijgen

8€
Tarte aux pommes & glace vanille | Appeltaart & vanille ijs 8€
Colonel (glaçe citron & vodka) | Kolonel (citroenijs & wodka) 9€
O Boucher Interieur 03
o-boucher-interieur-03

Reserveer nu

Even gezellig uiteten? Reserveer hier jullie tafel om O’Boucher zelf te komen ontdekken.  

Wil je iemand een bezoek aan O’Boucher cadeau doen? Koop hier een cadeaubon en laat mensen genieten van ons concept.

O Boucher Bnb
o-boucher-bnb

Rustgevend verblijf

Kom vanaf mei 2020 tot rust in onze B&B.