O'Boucher
O’Boucher

Restaurant

Suggestiemenu 30/05 - 31/05 - 03/06 - 04/06 - 06/06 - 07/06 (enkel ‘s middags tijdens de week)

Kikkerbillen | gerookte look

of

Tongrolletje dûgleré

|||

Steenbolk | witloofsalade

of

Parelhoen filet | wortel | witloof | oesterzwammen

|||

Karnemelkijs


Voorgerecht | hoofdgerecht | koffie: €31

Voorgerecht | hoofdgerecht | dessert | koffie: €39

Menukaart

TAPAS (A partager avec l’apéritif | Om te delen bij het aperitief)

Huîtres froides | Koude oesters

Fines Claires “Oléronaise” M3

Holle Normandië “st vaast” N°3

Gillardeau P4

Dégustation | Dégustatie

 

4,5€/st

4,5€/st

6€/st

15€/3pc

Huîtres gratinées  (3-6-9pc) | Gegratineerde oesters (3-6-9st) 18€/3pc | 18€/3st
Calamares panko & tartare frais | Calamares panko & verse tartaar 15€
Planche O’Boucher (2 pers.) | Plankje O’Boucher (2 pers.) 16€
Jambon Ibérico | Ibérico ham 20€
Planche mix (jambon ibérico/ wagyu salé/ simmental sèché ) |

Plankje mix (iberico ham/ gezouten wagyu/ gedroogde simmental)

20€

ENTREES | VOORGERECHTEN

Huîtres froides | Koude oesters

Fines Claires “Oléronaise” M3

Holle Normandië “st vaast” N°3

Gillardeau P4

Dégustation | Dégustatie

 

4,5€/st

4,5€/st

6€/st

15€/3pc

Huîtres gratinées  (3-6-9pc) | Gegratineerde oesters (3-6-9st) 18€/3pc | 18€/3st
Gambas à l’ail | Gambas met look 20€
Os à moelle O’Boucher avec tartare de boeuf Rubia (+-20 min) | Mergpijp O’Boucher met rundstartaar van Rubia (+-20 min) 19,5€
Baby Homard +-400g(beurre aux fines herbes) |

Baby kreeft +-400g(kruidenboter)

39€
Ris de veau (asperges/ sauce mousseline) | Kalfszwezerik (asperges/ mousselinesaus) 23€
Foie gras poêlé (pain perdu/ pomme) | Gebakken ganzenlever (verloren brood/ appel) 21€
Carpaccio de Wagyu (truffe & parmesan) | Carpaccio van Wagyu (truffel & parmezaan) 21€
Risotto (asperges blanc et vert) | Risotto (witte en groene asperges) 18€

L’ETAL DU BOUCHER | MEATBAR

Filet pur ( Selon l’offre |  Afhankelijk van aanbod)

Rubia Gallega : Espagne | Spanje
Simmental : Autriche | Oostenrijk
Holstein : Pays-Bas | Nederland
Hereford : Angleterre | Engeland
Salers : France | Frankrijk

Côte à l’os ( selon l’offre | afhankelijk van aanbod)

Blonde d’Aquitaine bio: France | Frankrijk
Limousin : France | Frankrijk
Rubia Gallega: Espagne | Spanje
Salers : France | Frankrijk
Turina : Portugal |Portugal
Aubrac : France | Frankrijk
Hereford : Angleterre | Engeland
Simmental premium : Autriche | Oostenrijk
Wagyu : France | Frankrijk

PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Cabillaud (Herbes italien/ tomates ) | Kabeljauw (Italiaanse kruiden/ tomaat) 36€
Tartare de boeuf Rubia (coupé au couteau) |

Handgesneden rundstartaar van Rubia

26€
Homard +-700g (beurre aux fines herbes) | Kreeft +-700g (kruidenboter) 65€
Couronne d’agneau (asperges vert/ carottes/ pleurottes) |

Lamskroontje (groene asperges/ wortel/ oesterzwammen)

40€
Ris de veau (céleri rave/ courgette/ endive) | Kalfszwezerik (knolselder/ courgette/ witloof) 39€
Risotto (asperges blanc et vert) | Risotto (witte en groene asperges) 26€

DESSERTS | NAGERECHTEN

Dame blanche  10€
Brésilienne  10€
Colonel (glace citron & vodka) | Kolonel (citroenijs & wodka)

Sergante (glace citron & lime vodka) | Sergante (citroenijs & limoen wodka)

Musollini (glace citron & limoncello) | Mussolini (citroenijs & limoncello)

 12€
Tarte aux pommes & glace vanille | Appeltaart & vanille ijs  10€
Sabayon chaud avec glace vanille | Warme sabayon met vanilleijs  12€
Assiette de fromage | Kaasbordje  14€
O'Boucher
O’Boucher

Reserveer nu

Even gezellig uiteten? Reserveer hier jullie tafel om O’Boucher zelf te komen ontdekken.  

Wil je iemand een bezoek aan O’Boucher cadeau doen? Koop hier een cadeaubon en laat mensen genieten van ons concept.

B&B room
B&Broom

Rustgevend verblijf

Kom vanaf juli 2020 tot rust in onze B&B.