O'Boucher
O’Boucher

Restaurant

Bij O’Boucher kunnen jullie zowel genieten van een kwaliteitsvol stuk vlees als van een lekkere kreeft. Kom je voor de lunch? Of eet je toch liever à la carte? Je bent van harte welkom.

Lunch

‘s Middags stellen we jullie graag een lunch voor met zorgvuldig gekozen ingrediënten en aroma’s, aangepast aan de vier seizoenen 

Kies hier de formule die je het beste uitkomt:  

Voorgerecht – hoofdgerecht – koffie  24€
Voorgerecht – hoofdgerecht – dessert – koffie  31€

 

Lunch week

Maandag – Vrijdag

À la carte

Eet je liever à la carte? Dan vind je hier zeker datgene waar je zin in hebt! Daarnaast kan je iedere week ook genieten van nieuwe suggesties, aangepast aan het seizoen en de inspiratie van de chef.  

Menu

TAPAS (à PARTAGER)

Assortiment d’huitres (3-6-9pc) | Assortiment oesters (3-6-9st) 9€ – 17€ – 24€
 Huîtres gratinées  (3-6-9pc) | Gegratineerde oesters (3-6-9st) 9€ – 17€ – 24€
Escargots de Bourgogne (6pc) Wijngaardslakken Bourguignonne (6st) 6€
Salami Black Angus |

Black Angus salami

11€
Jambon Ibérico “Cebo de Campo”(28m) | Ibérico ham “Cebo de Campo”(28m) 19€
Wagyu seché | Gedroogde wagyu 19€

 

ENTREES | VOORGERECHTEN

Assortiment d’huîtres froides (3-6-9pc) | Assortiment koude oesters (3-6-9st) 9€ – 17€ – 24€
Assortiment d’huîtres gratinées  (3-6-9pc) | Assortiment gegratineerde oesters (3-6-9st) 9€ – 17€ – 24€
Gambas à l’ail (6pc) | Gamba’s met look (6st) 15€
Saumon fumé au bois de chêne | Op eikenhout gerookte zalm 14€
Pattes de crab royal | King krabpoten 19€
Os à moelle au four | Mergpijpjes in de oven 14€
½ Homard (beurre aux fines herbes) | ½ kreeft (kruidenboter) 24€
Bisque d’homard | Kreeftensoep 14€
Foie gras poêlé & brioche | Gebakken ganzenlever & brioche 19€
Ris de veau croustillant avec sauce au cognac | krokant gebakken kalfszwezerik met cognacsaus 22,50€
Carpaccio de Wagyu (truffe d’hiver & parmesan) | Carpaccio van Wagyu (wintertruffel & parmezaan) 19€

 

L’ETAL DU BOUCHER | MEATBAR

‘Lady’ steak boeuf | rund (200gr.) 26€
Entrecôte de boeuf | Runderentrecôte 24€
Côte à l’os de cheval | paarden côte à l’os ± 600gr (1 pers) 28€
Filet de cheval | paardenfilet 28€

NOTRE VIANDE | ONS VLEES

Bio côte à l’os: Bas-Warneton | Neerwaasten  €34/p.p
Piëmonte: région italienne Piémont | italiaans gewest Piëmonte €32/p.p
Rubia Gallega: le nord-ouest de l’Espagne | noordwesten van Spanje €39/p.p
Salers: Massif Central | Centraal Massief €34/p.p
Aberdeen Angus: le nord-est de l’Écosse | noord-oosten van Schotland €36/p.p
Aubrac: sud du Massif Central | zuiden van het Centraal Massief €36/p.p
Normande: Normandie | Normandië € 34/p.p
Hereford: l’ouest de l’Angleterre | westen van Engeland €34/p.p
Blonde d’Aquitaine: sud-ouest de la France | zuidwesten van Frankrijk €34/p.p
Montbéliard: l’est de la France | Oost-Franrkijk €34/p.p
Wagyu France: France | Franrkijk €69/p.p

PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Homard ( beurre aux fines herbes) | Kreeft (kruidenboter) 44€
Filet de plie (poireau / puree)  | Pladijs filet  (prei / puree) 26€
Filet de bar (navarin de lègumes) | Zeebaars (groenten navarin) 23€
Couronne d’agneau (noix) | Lamskroontje (noten) 31€
Tartare de boeuf (coupé au couteau)| Handgesneden rundstartaar 22€
Risotto (chicorée rouge / pignons de pin)  |  Risotto (rood witloof / pijnboompitten) 21€

 

DESSERTS | NAGERECHTEN

Dame blanche 9€
Brésilienne 9€
Coupe zero ( glace vanille / orange) | Coupe zero (vanilleijs / sinaasappel)

sans sucre | suikervrij

12€
Colonel (glace citron & vodka) | Kolonel (citroenijs & wodka)

Sergante (glace citron & lime vodka) | Sergante (citroenijs & limoen wodka)

10€
Tarte aux pommes & glace vanille |Appeltaart & vanille ijs 9€
Mousse aux chocolat | Chocolademousse 9€
Tiramisu 0-Boucher :au choix | keuze uit

avec noix | met noten

à l’orange | met sinaasappel 

9€
O'Boucher
O’Boucher

Reserveer nu

Even gezellig uiteten? Reserveer hier jullie tafel om O’Boucher zelf te komen ontdekken.  

Wil je iemand een bezoek aan O’Boucher cadeau doen? Koop hier een cadeaubon en laat mensen genieten van ons concept.

B&B room
B&Broom

Rustgevend verblijf

Kom vanaf juli 2020 tot rust in onze B&B.