O'Boucher
O’Boucher

Restaurant

Verlof van 11 september t.e.m 29 september s’middags. Vrijdagavond 29 september terug open. Tot dan….Team O’Boucher

Grtjs


voorgerecht | hoofdgerecht | koffie : 29€

voorgerecht | hoofdgerecht | dessert | koffie : 36€

Menukaart

TAPAS (A partager avec l’apéritif | Om te delen bij het aperitief)

Assortiment d’huitres froides (3-6-9pc) | Assortiment koude oesters (3-6-9st) 16€/3pc | 16€/3st
 Huîtres gratinées  (3-6-9pc) | Gegratineerde oesters (3-6-9st) 16,5€/3pc | 16,5€/3st
Calamares panko & tartare frais | Calamares panko & verse tartaar 15€
Planche O’Boucher (2 pers.) | Plankje O’Boucher (2 pers.) 16€
Planche suggestion (2pers.) | Suggestie plankje (2pers.) 16€
Jambon Ibérico | Ibérico ham 20€
Planche mix (jambon ibérico/ wagyu salé/ simmental sèché )

Plankje mix (iberico ham/ gezouten wagyu/ gedroogde simmental)

20€

ENTREES | VOORGERECHTEN

Assortiment d’huîtres froides (3-6-9pc) | Assortiment koude oesters (3-6-9st) 16€/3pc | 16€/3st
 Huîtres gratinées  (3-6-9pc) | Gegratineerde oesters (3-6-9st) 16,5€/3pc | 16,5€/3st
Gambas à l’ail | Gambas met look 19€
Os à moelle O’Boucher avec tartare de boeuf Rubia (+-20 min) | Mergpijp O’Boucher met rundstartaar van Rubia (+-20 min) 19,5€
½ Homard (beurre aux fines herbes) | ½ kreeft (kruidenboter) 29€
Ris d’agneau (péche/airelles) | Lamszwezerik (perzik/veenbessen) 19€
Tomates buratta (quinoa) | Tomaat buratta (quinoa)

Supl.jambon séche | supl.gedroogde ham

16€

3€

Carpaccio de Wagyu (truffe & parmesan) | Carpaccio van Wagyu (truffel & parmezaan) 19,5€

L’ETAL DU BOUCHER | MEATBAR

Filet pur ( Selon l’offre |  Afhankelijk van aanbod)

Rubia Gallega : Espagne | Spanje
Simmental : Autriche | Oostenrijk
Holstein : Pays-Bas | Nederland
Hereford : Angleterre | Engeland
Salers : France | Frankrijk

Côte à l’os ( selon l’offre | afhankelijk van aanbod)

Blonde d’Aquitaine bio: France | Frankrijk
Limousin : France | Frankrijk
Rubia Gallega: Espagne | Spanje
Salers : France | Frankrijk
Turina : Portugal |Portugal
Aubrac : France | Frankrijk
Hereford : Angleterre | Engeland
Simmental premium : Autriche | Oostenrijk
Wagyu : France | Frankrijk

PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT

Filet de barue (prei/ witte wijn saus) |

Grietfilet (poireaux/ sauce vin blanc)

39€
Tartare de boeuf Rubia (coupé au couteau) | Handgesneden rundstartaar van Rubia 26€
Homard +-700g (beurre aux fines herbes) | Kreeft +-700g (kruidenboter) 59€
Noix d’agneau (airelles/ butternut/ eringy 

Lamsnootje (veenbessen/ flespompoen/ eringy)

39€
Ris de veau (carottes/ eringy/ courgettes) | Kalfszwezerik (wortel/ eringy/ courgette) 39€
Ris d’agneau (carottes/ eringy/ courgettes) | Lamszwezerik (wortel/ eringy/ courgette) 37€
Salade O’Boucher (tomates/ buratta/ quinoa/ péche)

Supl. jambon séche | Supl. gedroogde ham

26€

6€

DESSERTS | NAGERECHTEN

Dame blanche  10€
Brésilienne  10€
Colonel (glace citron & vodka) | Kolonel (citroenijs & wodka)

Sergante (glace citron & lime vodka) | Sergante (citroenijs & limoen wodka)

Musollini (glace citron & limoncello) | Mussolini (citroenijs & limoncello)

 12€
Tarte aux pommes & glace vanille | Appeltaart & vanille ijs  10€
Sabayon chaud avec fraises | Warme sabayon met aardbeien  12€
Coupe fraises | coupe aardbeien  12€
Assiette de fromage | Kaasbordje  14€
O'Boucher
O’Boucher

Reserveer nu

Even gezellig uiteten? Reserveer hier jullie tafel om O’Boucher zelf te komen ontdekken.  

Wil je iemand een bezoek aan O’Boucher cadeau doen? Koop hier een cadeaubon en laat mensen genieten van ons concept.

B&B room
B&Broom

Rustgevend verblijf

Kom vanaf juli 2020 tot rust in onze B&B.